Wielkanoc Magdy Gessler

- czyli propozycje wypieków z cukierni „Słodki…Słony”


Magda Gessler, poleca na Wielkanoc najlepsze ciasta, mazurki i torty.



Ciasta:

Baba drożdżowa (0,7 kg*) – 50 zł

Placek drożdżowy (0,6 kg*) – 50 zł

Strucla malinowa (0,6 kg*) – 50 zł

Makowiec (1 kg*) – 100 zł

Sernik świąteczny (1 kg*) - 60 zł



Mazurki:

Mazurek kajmakowy (450 gr*) – 65 zł

Mazurek orzechowy (400 gr*) – 65 zł

Mazurek czekoladowy (550 gr*) – 65 zł

Mazurek pomarańczowy (450 gr*) - 65 zł

Mazurek różany (320 gr*) - 65 zł



Torty:

Tort wielkanocny - 10 porcji - 300 zł
masa ajerkoniakowa, biszkopt spirytusowo-jajeczny, pascha

Rumba wiśniowa (2,5 kg*) - 10 porcji - 300 zł
mascarpone, orzechowy biszkopt nasączony wiśniówką, wiśnie

Tort orzechowy z Baileys (3 kg*) - 10 porcji - 300 zł
orzechy włoskie, biszkopt nasączony likierem Baileys

Tort truflowy - 10 porcji - 300 zł
wytrawna czekolada z wiśniamy, mocno czekoladowy


*waga może się wahać +/- 10 gr



Zamówienia świąteczne przyjmujemy wyłącznie osobiście w cukierni "Słodki...Słony" mieszczącej się przy ul. Mokotowskiej 45 w Warszawie. Przy zamówieniu wymagana jest zaliczka gotówkowa.

Ostatnie zamówienia można składać do dnia 16 kwietnia 2019 roku.

Pytania mogą Państwo kierować na:
- adres mailowy: kontakt@slodkislony.pl
- tel.
22 622 49 34


Reklamacji i odbioru zaliczek w przypadku nieodebranych zamówień, nie uwzględniamy.



Serdecznie zapraszamy!