Przystawki

  • Naleśniki z kozim serem, pieczoną papryką i sosem bazyliowym - 47zł
  • Placki ziemniaczane z łososiem, kawiorem i śmietaną - 49 zł
  • Tatar wołowy z dodatkami - 59 zł

Zupy

  • Zupa dnia - 33 zł
  • Domowa pomidorowa - 29 zł
  • Bulion z lanymi kluskami i parmezanem - 31 zł

Sałaty

  • Genova dla zielonych - sałata rzymska, rukola, szpinak, pomidorki cherry, pomidory suszone, pestki słonecznika, parmezan, sos winegret - 43 zł
  • Krakowiacy i górale - z sałatą rzymską, pomidorami, gotowanymi ziemniakami, rzodkiewką, fasolką szparagową i jajkami oraz świeżym i kiszonym ogórkiem - duża misa z grzankami i oscypkiem - 47 zł
  • Sałata Cezar - z sałatą rzymską, kurczakiem zagrodowym, chrupiącym boczkiem, pomidorkami cherry, kaparami, podawana z sosem anchois - 49 zł

A potem

  • Cielęcina duszona podawana z kopytkami i mizerią - 68 zł
  • Kotlety mielone cielęce, ziemniaki z wody i buraczki na ciepło - 64 zł
  • Chrupiąca wątróbka cielęca z opiekanymi ziemniakami i sałatą skropioną sosem  winegret - 58 zł
  • Knedle ze śliwkami z bułką tartą i cynamonem lub ze śmietaną na słodko - 52 zł

A na słodko...

  • ...wybór ciast dostępny w witrynie



UWAGA:

Do każdego rachunku powyżej 100 zł doliczamy 10% serwisu.