Przystawki

  • Placki ziemniaczane z łososiem, kawiorem i śmietaną - 49 zł
  • Tatar po polsku - 53 zł


Zupy

  • Pomidorowa domowa - 28 zł
  • Bulion z lanymi kluskami i parmezanem - 29 zł
  • Krem z białych warzyw z pastą truflową - 33 zł

Sałaty

  • Krakowiacy i Górale z sałatą rzymską, pomidorami, gotowanymi ziemniakami, rzodkiewką, fasolą szparagową i jajkami oraz ze świeżym i kiszonym ogórkiem - duża misa z grzankami i oscypkiem - 46 zł
  • Genova dla zielonych z sałatą rzymską, rukolą, szpinakiem, pomidorkami cherry, pomidorami suszonymi, pestkami słonecznika, parmezanem oraz sosem vinegret - 42 zł
  • Sałata cezar z sałątą rzymską, kurczakiem zagrodowym, chrupiącym boczkiem, pomidorkami cherry, kaparami, grzankami, podawana z sosem anchois - 46 zł

A potem

  • Cielęcina duszona podawana z kopytkami i mizerią - 65 zł
  • Kotlety mielone cielęce, młode ziemniaki z koperkiem i buraczki na ciepło - 56 zł
  • Zrazy wołowe z kluskami śląskimi i sałatką z buraka na zimno - 62 zł
  • Club sandwich z kurczakiem, bekonem i cheddarem, z dwoma sosami: bazyliowym i koktajlowym  - 49 zł
  • Chrupiąca wątróbka cielęca z jabłkiem, podawana z opiekanymi ziemniakami i sałatą - 56 zł


A na słodko...

  • ...wybór ciast dostępny w witrynie



UWAGA:

Do każdego rachunku powyżej 100 zł doliczamy 10% serwisu.