Przystawki
- Placki z dyni z łososiem, kaparami i kwaśną śmietaną w towarzystwie owoców, skropione sosem kaparowo miodowym - 53 zł
- Placki z dyni ze szpinakiem blanszowanym z czosnkiem, serem camembert w towarzystwie owoców i orzechów skropione sosem kaparowo miodowym - 53 zł
- Tatar wołowy z dodatkami - 59 zł
Zupy
- Krem z dyni - 33 zł
- Domowa pomidorowa z makaronem - 30 zł
- Bulion z lanymi kluskami i parmezanem - 32 zł
Sałaty
- Genova dla zielonych - sałata rzymska, rukola, szpinak, pomidorki cherry, pomidory suszone, pestki słonecznika, parmezan, sos winegret - 44 zł
- Krakowiacy i Górale - sałata rzymska, pomidory, gotowane ziemniaki, rzodkiewka, fasolka szparagowa i jajka oraz świeży i kiszony ogórek - duża misa z grzankami i oscypkiem - 48 zł
- Sałata Wiktora Imbera - sałata karbowana, wątróbka drobiowa smażona z cebulą i czosnkiem, pomidorki koktajlowe, sos winno pomidorowy - 53 zł
A potem
- Cielęcina duszona podawana z kopytkami i mizerią - 69 zł
- Kotlety mielone cielęce, ziemniaki z wody i buraczki na ciepło - 65 zł
- Pierogi z kaczką podawane z sałatką z buraczków na zimno - 58 zł
- Polędwica z dorsza podawana na puree z dyni, skropiona sosem kaparowym - 79 zł
A na słodko...
- ...wybór ciast dostępny w witrynie
UWAGA:
Do każdego rachunku powyżej 100 zł doliczamy 10% serwisu.