Przystawki
- Placki ziemniaczane z łososiem, kawiorem i śmietaną - 49 zł
- Tatar po polsku - 53 zł
Zupy
- Pomidorowa domowa - 28 zł
- Bulion z lanymi kluskami i parmezanem - 29 zł
- Krem z białych warzyw z pastą truflową - 33 zł
Sałaty
- Krakowiacy i Górale z sałatą rzymską, pomidorami, gotowanymi ziemniakami, rzodkiewką, fasolą szparagową i jajkami oraz ze świeżym i kiszonym ogórkiem - duża misa z grzankami i oscypkiem - 46 zł
- Genova dla zielonych z sałatą rzymską, rukolą, szpinakiem, pomidorkami cherry, pomidorami suszonymi, pestkami słonecznika, parmezanem oraz sosem vinegret - 42 zł
- Sałata cezar z sałątą rzymską, kurczakiem zagrodowym, chrupiącym boczkiem, pomidorkami cherry, kaparami, grzankami, podawana z sosem anchois - 46 zł
A potem
- Cielęcina duszona podawana z kopytkami i mizerią - 65 zł
- Kotlety mielone cielęce, młode ziemniaki z koperkiem i buraczki na ciepło - 56 zł
- Zrazy wołowe z kluskami śląskimi i sałatką z buraka na zimno - 62 zł
- Club sandwich z kurczakiem, bekonem i cheddarem, z dwoma sosami: bazyliowym i koktajlowym - 49 zł
- Chrupiąca wątróbka cielęca z jabłkiem, podawana z opiekanymi ziemniakami i sałatą - 56 zł
A na słodko...
- ...wybór ciast dostępny w witrynie
UWAGA:
Do każdego rachunku powyżej 100 zł doliczamy 10% serwisu.