Przystawki

  • Placki ziemniaczane z łososiem, kawiorem i śmietaną - 49 zł
  • Tatar po polsku - 53 zł
  • Szparagi zielone z bułką tartą na maśle - 41 zł


Zupy

  • Botwina z ziemniakami - 36 zł
  • Bulion z lanymi kluskami i parmezanem - 30 zł
  • Sczawiowa z jajkiem - 32 zł

Sałaty

  • Krakowiacy i Górale z sałatą rzymską, pomidorami, gotowanymi ziemniakami, rzodkiewką, fasolą szparagową i jajkami oraz ze świeżym i kiszonym ogórkiem - duża misa z grzankami i oscypkiem - 46 zł
  • Genova dla zielonych z sałatą rzymską, rukolą, szpinakiem, pomidorkami cherry, pomidorami suszonymi, pestkami słonecznika, parmezanem oraz sosem vinegret - 42 zł
  • Sałata nicejska z sałatą rzymską, tuńczykiem, jajkiem, kaparami, pomidorem, ogórkiem, fasolką i cebulą, podawana z sosem koperkowym - 48 zł

A potem

  • Cielęcina duszona podawana z kopytkami i mizerią - 65 zł
  • Kotlety mielone cielęce, młode ziemniaki z koperkiem i buraczki na ciepło - 58 zł
  • Pierogi z cielęciną - 57 zł
  • Kotlet schabowy z ziemniakami i młoda kapustą - 64 zł


A na słodko...

  • ...wybór ciast dostępny w witrynie



UWAGA:

Do każdego rachunku powyżej 100 zł doliczamy 10% serwisu.