Przystawki

  • Placki z dyni z łososiem, kaparami i kwaśną śmietaną w towarzystwie owoców, skropione sosem kaparowo miodowym - 53 zł
  • Placki z dyni ze szpinakiem blanszowanym z czosnkiem, serem camembert w towarzystwie owoców i orzechów skropione sosem kaparowo miodowym - 53 zł
  • Tatar wołowy z dodatkami - 59 zł

Zupy

  • Krem z dyni - 33 zł
  • Domowa pomidorowa z makaronem - 30 zł
  • Bulion z lanymi kluskami i parmezanem - 32 zł

Sałaty

  • Genova dla zielonych - sałata rzymska, rukola, szpinak, pomidorki cherry, pomidory suszone, pestki słonecznika, parmezan, sos winegret - 44 zł
  • Krakowiacy i Górale - sałata rzymska, pomidory, gotowane ziemniaki, rzodkiewka, fasolka szparagowa i jajka oraz świeży i kiszony ogórek - duża misa z grzankami i oscypkiem - 48 zł
  • Sałata Wiktora Imbera - sałata karbowana, wątróbka drobiowa smażona z cebulą i czosnkiem, pomidorki koktajlowe, sos winno pomidorowy - 53 zł

A potem

  • Cielęcina duszona podawana z kopytkami i mizerią - 69 zł
  • Kotlety mielone cielęce, ziemniaki z wody i buraczki na ciepło - 65 zł
  • Pierogi z kaczką podawane z sałatką z buraczków na zimno - 58 zł
  • Polędwica z dorsza podawana na puree z dyni, skropiona sosem kaparowym - 79 zł


A na słodko...

  • ...wybór ciast dostępny w witrynie



UWAGA:

Do każdego rachunku powyżej 100 zł doliczamy 10% serwisu.