Przystawki

  • Placki ziemniaczane z łososiem, kawiorem i kwaśną śmietaną - 54 zł
  • Tatar wołowy z dodatkami - 62 zł
  • Szpinak z gorgonzolą, suszonymi pomidorami i oliwą z oliwek, posypany orzeszkami pini - 42 zł


Zupy

  • Botwinka podawana z puree ziemniaczanym ze skwarkami - 39 zł
  • Domowa pomidorowa - 32 zł
  • Bulion z lanymi kluskami i parmezanem - 33 zł

Sałaty

  • Genova dla zielonych - sałata rzymska, rukola, szpinak, pomidorki cherry, pomidory suszone, pestki słonecznika, parmezan, sos winegret - 44 zł
  • Krakowiacy i Górale - sałata rzymska, pomidory, gotowane ziemniaki, rzodkiewka, fasolka szparagowa i jajka oraz świeży i kiszony ogórek - duża misa z grzankami i oscypkiem - 49 zł
  • Sałata Cezar - z sałatą rzymską, kurczakiem zagrodowym, chrupiącym boczkiem, pomidorkami cherry, kaparami, podawana z sosem anchois - 51 zł

A potem

  • Kotlet schabowy podawany z młodą kapustą i młodymi ziemniaczkami - 72 zł
  • Cielęcina duszona podawana z kopytkami i mizerią - 72 zł
  • Wątróbka cielęca z opiekanymi ziemniakami i jabłkiem podawana z mixem sałat z sosem winegret - 64 zł
  • Pierogi z cielęciną - 62 zł



A na słodko...

  • ...wybór ciast dostępny w witrynie



UWAGA:

Do każdego rachunku powyżej 100 zł doliczamy 10% serwisu.