Szefowa kuchni poleca
- Botwinka z ziemniakami 41 zł
- Zupa szczawiowa 36 zł
- Wątróbka drobiowa w sosie balsamicznym z truskawkami podawana na grillowanej brioche 58 zł
- Knedle z truskawką i słodką śmietaną 56 zł
Przystawki
- Placki ziemniaczane z łososiem, kawiorem i kwaśną śmietaną - 55 zł
Zupy
- Domowa pomidorowa - 33 zł
- Chłodnik- 36 zł
Sałaty
- Genova dla zielonych - sałata rzymska, rukola, szpinak, pomidorki cherry, pomidory suszone, pestki słonecznika, parmezan, sos winegret - 45 zł
- Krakowiacy i Górale - sałata rzymska, pomidory, gotowane ziemniaki, rzodkiewka, fasolka szparagowa i jajka oraz świeży i kiszony ogórek - duża misa z grzankami i oscypkiem - 51 zł
- Sałata Cezar - z sałatą rzymską, kurczakiem zagrodowym/ lub z krewetkami, chrupiącym boczkiem, pomidorkami cherry, kaparami, podawana z sosem anchois - 53/58 zł
A potem
- Cielęcina duszona podawna z kopytkami i mizerią - 74 zł
- Gołąbki z mięsem cielęcym i ryżem w sosie pomidorowym podawane z młodymi ziemniakami - 65 zł
- Schabowy z ziemniakami i młodą kapustą- 75 zł
A na słodko...
...wybór ciast dostępny w witrynieUWAGA:
Do każdego stolika powyżej 100 zł doliczamy 10% serwisu.