Szefowa kuchni poleca

  • Chłodnik - 36 zł
  • Kalafior z jajkiem, młodymi ziemniakami i zsiadłym mlekiem - 48 zł
  • Pierogi z jagodami - 60 zł
  • Jagodzianka - 31 zł

Przystawki

  • Kurki w sosie maślano-winnym z cebulką i koperkiem, podawane z burratą i bagietką - 57 zł
  • Placki ziemniaczane z łososiem, kawiorem i kwaśną śmietaną - 54 zł

Zupy

  • Domowa pomidorowa - 32 zł
  • Bulion z lanymi kluskami i parmezanem - 33 zł

Sałaty

  • Genova dla zielonych - sałata rzymska, rukola, szpinak, pomidorki cherry, pomidory suszone, pestki słonecznika, parmezan, sos winegret - 44 zł
  • Krakowiacy i Górale - sałata rzymska, pomidory, gotowane ziemniaki, rzodkiewka, fasolka szparagowa i jajka oraz świeży i kiszony ogórek - duża misa z grzankami i oscypkiem - 49 zł
  • Sałata Cezar - z sałatą rzymską, kurczakiem zagrodowym, chrupiącym boczkiem, pomidorkami cherry, kaparami, podawana z sosem anchois - 51 zł

A potem

  • Kluski kładzione z kurkami na maśle z cebulką i koperkiem - 58 zł
  • Devolay z młodymi ziemniakami i surówką z tartej marchwi i jabłka - 49 zł
  • Cielęcina duszona podawana z kopytkami i mizerią - 72 zł
  • Wątróbka cielęca z opiekanymi ziemniakami i jabłkiem podawana z mixem sałat z sosem winegret - 64 zł

A na słodko...

...wybór ciast dostępny w witrynie



UWAGA:

Do każdego rachunku powyżej 100 zł doliczamy 10% serwisu.