Przystawki
- Placki ziemniaczane z łososiem, kawiorem i śmietaną - 49 zł
- Tatar po polsku - 53 zł
- Szparagi zielone z bułką tartą na maśle - 41 zł
Zupy
- Botwina z ziemniakami - 36 zł
- Bulion z lanymi kluskami i parmezanem - 30 zł
- Sczawiowa z jajkiem - 32 zł
Sałaty
- Krakowiacy i Górale z sałatą rzymską, pomidorami, gotowanymi ziemniakami, rzodkiewką, fasolą szparagową i jajkami oraz ze świeżym i kiszonym ogórkiem - duża misa z grzankami i oscypkiem - 46 zł
- Genova dla zielonych z sałatą rzymską, rukolą, szpinakiem, pomidorkami cherry, pomidorami suszonymi, pestkami słonecznika, parmezanem oraz sosem vinegret - 42 zł
- Sałata nicejska z sałatą rzymską, tuńczykiem, jajkiem, kaparami, pomidorem, ogórkiem, fasolką i cebulą, podawana z sosem koperkowym - 48 zł
A potem
- Cielęcina duszona podawana z kopytkami i mizerią - 65 zł
- Kotlety mielone cielęce, młode ziemniaki z koperkiem i buraczki na ciepło - 58 zł
- Pierogi z cielęciną - 57 zł
- Kotlet schabowy z ziemniakami i młoda kapustą - 64 zł
A na słodko...
- ...wybór ciast dostępny w witrynie
UWAGA:
Do każdego rachunku powyżej 100 zł doliczamy 10% serwisu.