Szefowa kuchni poleca
- Chłodnik - 36 zł
- Kalafior z jajkiem, młodymi ziemniakami i zsiadłym mlekiem - 48 zł
- Pierogi z jagodami - 60 zł
- Jagodzianka - 31 zł
Przystawki
- Kurki w sosie maślano-winnym z cebulką i koperkiem, podawane z burratą i bagietką - 57 zł
- Placki ziemniaczane z łososiem, kawiorem i kwaśną śmietaną - 54 zł
Zupy
- Domowa pomidorowa - 32 zł
- Bulion z lanymi kluskami i parmezanem - 33 zł
Sałaty
- Genova dla zielonych - sałata rzymska, rukola, szpinak, pomidorki cherry, pomidory suszone, pestki słonecznika, parmezan, sos winegret - 44 zł
- Krakowiacy i Górale - sałata rzymska, pomidory, gotowane ziemniaki, rzodkiewka, fasolka szparagowa i jajka oraz świeży i kiszony ogórek - duża misa z grzankami i oscypkiem - 49 zł
- Sałata Cezar - z sałatą rzymską, kurczakiem zagrodowym, chrupiącym boczkiem, pomidorkami cherry, kaparami, podawana z sosem anchois - 51 zł
A potem
- Kluski kładzione z kurkami na maśle z cebulką i koperkiem - 58 zł
- Devolay z młodymi ziemniakami i surówką z tartej marchwi i jabłka - 49 zł
- Cielęcina duszona podawana z kopytkami i mizerią - 72 zł
- Wątróbka cielęca z opiekanymi ziemniakami i jabłkiem podawana z mixem sałat z sosem winegret - 64 zł
A na słodko...
...wybór ciast dostępny w witrynieUWAGA:
Do każdego rachunku powyżej 100 zł doliczamy 10% serwisu.