Przystawki

  • Pierogi z jagodami - 46 zł
  • Kluski kładzione z kurkami w sosie własnym - 47 zł
  • Placki ziemniaczane z łososiem, kawiorem i śmietaną lub z kurkami - 49 zł


Zupy

  • Chłodnik litewski z jajkiem - 28 zł
  • Zupa dnia - 28 zł

Sałaty

  • Genova dla zielonych - z pestkami słonecznika, suszonymi pomidorami, szpinakiem, sałatą rzymską, rukolą, soczystymi pomidorami cherry, parmezanem i sosem winegret - 39 zł
  • Krakowiacy i Górale - z sałatą rzymską, pomidorami, gotowanymi ziemniakami, rzodkiewką, fasolą szparagową i jajkami oraz ze świeżym i kiszonym ogórkiem - duża misa z grzankami i oscypkiem - 43 zł
  • Sałata nicejska z sałątą rzymską, tuńczykiem, jajkiem, kaparami, pomidorem, ogórkiem, fasolą i cebulą, podawana z sosem koperkowym - 45 zł


A potem

  • Cielęcina duszona podawana z kopytkami i mizerią - 63 zł
  • Grillowana pierś z kurczaka zagrodowego, puree ziemniaczane oraz surówka z marchewki i jabłka - 53 zł
  • Kotlety mielone cielęce, młode ziemniaki z koperkiem i buraczki na ciepło - 55 zł
  • Kalafior z jajem sadzonym i zsiadlym mlekiem - 41 zł


A na słodko...

  • ...wybór ciast dostępny w witrynie



UWAGA:

Do każdego rachunku powyżej 100 zł doliczamy 10% serwisu.