Szefowa kuchni poleca
- Zupa bombowa, czyli bulion zabielany bałkańskim jogurtem z pulpecikami cielęcymi- 37 zł
- Devolay podawany z puree ziemniaczanym i marchewką z groszkiem- 69 zł
- Kluski śląskie z masłem i parmezanem 41 zł
- Szpinak blanszowany z suszonymi pomidorami, gorgonzolą, czosnkiem i orzeszkami Pini- 44 zł
Przystawki
- Placki ziemniaczane z łososiem, kawiorem i kwaśną śmietaną - 55 zł
- Tatar wołowy z dodatkam - 64 zł
Zupy
- Domowa pomidorowa - 33 zł
- Bulion z lanymi kluskami i parmezanem - 34 zł
Sałaty
- Genova dla zielonych - sałata rzymska, rukola, szpinak, pomidorki cherry, pomidory suszone, pestki słonecznika, parmezan, sos winegret - 45 zł
- Krakowiacy i Górale - sałata rzymska, pomidory, gotowane ziemniaki, rzodkiewka, fasolka szparagowa i jajka oraz świeży i kiszony ogórek - duża misa z grzankami i oscypkiem - 51 zł
- Sałata Cezar - z sałatą rzymską, kurczakiem zagrodowym/ lub z krewetkami, chrupiącym boczkiem, pomidorkami cherry, kaparami, podawana z sosem anchois - 53/58 zł
A potem
- Wątróbka cielęca z opiekanymi ziemniakami i jabłkiem podawana z mixem sałat z sosem winegret - 65 zł
- Cielęcina duszona podawna z kopytkami i mizerią - 74 zł
- Kotlety mielone cielęce, ziemniaki i buraczki - 65 zł
- Pierogi z cielęciną - 64 zł
A na słodko...
...wybór ciast dostępny w witrynieUWAGA:
Do każdego stolika powyżej 100 zł doliczamy 10% serwisu.