Przystawki
- Naleśniki z kozim serem, pieczoną papryką i sosem bazyliowym - 47zł
- Placki ziemniaczane z łososiem, kawiorem i śmietaną - 49 zł
- Tatar wołowy z dodatkami - 59 zł
Zupy
- Zupa dnia - 33 zł
- Domowa pomidorowa - 29 zł
- Bulion z lanymi kluskami i parmezanem - 31 zł
Sałaty
- Genova dla zielonych - sałata rzymska, rukola, szpinak, pomidorki cherry, pomidory suszone, pestki słonecznika, parmezan, sos winegret - 43 zł
- Krakowiacy i górale - z sałatą rzymską, pomidorami, gotowanymi ziemniakami, rzodkiewką, fasolką szparagową i jajkami oraz świeżym i kiszonym ogórkiem - duża misa z grzankami i oscypkiem - 47 zł
- Sałata Cezar - z sałatą rzymską, kurczakiem zagrodowym, chrupiącym boczkiem, pomidorkami cherry, kaparami, podawana z sosem anchois - 49 zł
A potem
- Cielęcina duszona podawana z kopytkami i mizerią - 68 zł
- Kotlety mielone cielęce, ziemniaki z wody i buraczki na ciepło - 64 zł
- Chrupiąca wątróbka cielęca z opiekanymi ziemniakami i sałatą skropioną sosem winegret - 58 zł
- Knedle ze śliwkami z bułką tartą i cynamonem lub ze śmietaną na słodko - 52 zł
A na słodko...
- ...wybór ciast dostępny w witrynie
UWAGA:
Do każdego rachunku powyżej 100 zł doliczamy 10% serwisu.