Szefowa kuchni poleca

  • Baarszcz czerwony z krokietem -39 zł
  • Śledzik z cebulką- 43 zł
  • Pierogi z kapustą i borowikami - 60 zł
  • Ryba o grecku na ciepło- 63 zł

Przystawki

  • Placki ziemniaczane z łososiem, kawiorem i kwaśną śmietaną - 55 zł
  • Tatar wołowy z dodatkam - 64 zł

Zupy

  • Domowa pomidorowa - 33 zł
  • Bulion z lanymi kluskami i parmezanem - 34 zł

Sałaty

  • Genova dla zielonych - sałata rzymska, rukola, szpinak, pomidorki cherry, pomidory suszone, pestki słonecznika, parmezan, sos winegret - 45 zł
  • Krakowiacy i Górale - sałata rzymska, pomidory, gotowane ziemniaki, rzodkiewka, fasolka szparagowa i jajka oraz świeży i kiszony ogórek - duża misa z grzankami i oscypkiem - 51 zł
  • Sałata Cezar - z sałatą rzymską, kurczakiem zagrodowym/ lub z krewetkami, chrupiącym boczkiem, pomidorkami cherry, kaparami, podawana z sosem anchois - 53/58 zł

A potem


  • Wątróbka cielęca z opiekanymi ziemniakami i jabłkiem podawana z mixem sałat z sosem winegret - 65 zł
  • Cielęcina duszona podawna z kopytkami i mizerią - 74 zł
  • Kotlety mielone cielęce, ziemniaki i buraczki - 65 zł
  • Pierogi z kaczką - 64 zł

A na słodko...

...wybór ciast dostępny w witrynie



UWAGA:

Do każdego stolika powyżej 100 zł doliczamy 10% serwisu.