Przystawki
- Placki ziemniaczane z łososiem, kawiorem i kwaśną śmietaną - 54 zł
- Tatar wołowy z dodatkami - 62 zł
- Szpinak z gorgonzolą, suszonymi pomidorami i oliwą z oliwek, posypany orzeszkami pini - 42 zł
Zupy
- Botwinka podawana z puree ziemniaczanym ze skwarkami - 39 zł
- Domowa pomidorowa - 32 zł
- Bulion z lanymi kluskami i parmezanem - 33 zł
Sałaty
- Genova dla zielonych - sałata rzymska, rukola, szpinak, pomidorki cherry, pomidory suszone, pestki słonecznika, parmezan, sos winegret - 44 zł
- Krakowiacy i Górale - sałata rzymska, pomidory, gotowane ziemniaki, rzodkiewka, fasolka szparagowa i jajka oraz świeży i kiszony ogórek - duża misa z grzankami i oscypkiem - 49 zł
- Sałata Cezar - z sałatą rzymską, kurczakiem zagrodowym, chrupiącym boczkiem, pomidorkami cherry, kaparami, podawana z sosem anchois - 51 zł
A potem
- Kotlet schabowy podawany z młodą kapustą i młodymi ziemniaczkami - 72 zł
- Cielęcina duszona podawana z kopytkami i mizerią - 72 zł
- Wątróbka cielęca z opiekanymi ziemniakami i jabłkiem podawana z mixem sałat z sosem winegret - 64 zł
- Pierogi z cielęciną - 62 zł
A na słodko...
- ...wybór ciast dostępny w witrynie
UWAGA:
Do każdego rachunku powyżej 100 zł doliczamy 10% serwisu.