Przystawki

  • Carpaccio z buraka z soczewicą i kozim serem skropione koperkowym sosem winegret - 46 zł
  • Placki ziemniaczane z łososiem, kwaśną smietaną i kawiorem - 53 zł
  • Tatar wołowy z dodatkami - 61 zł

Zupy

  • Krupnik na cielęcinie - 35 zł
  • Domowa pomidorowa z makaronem - 32 zł
  • Bulion z lanymi kluskami i parmezanem - 33 zł

Sałaty

  • Genova dla zielonych - sałata rzymska, rukola, szpinak, pomidorki cherry, pomidory suszone, pestki słonecznika, parmezan, sos winegret - 44 zł
  • Krakowiacy i Górale - sałata rzymska, pomidory, gotowane ziemniaki, rzodkiewka, fasolka szparagowa i jajka oraz świeży i kiszony ogórek - duża misa z grzankami i oscypkiem - 49 zł
  • Sałata Cezar - z sałatą rzymską, kurczakiem zagrodowym, chrupiącym boczkiem, pomidorkami cherry, kaparami, podawana z sosem anchois - 51 zł

A potem

  • Cielęcina duszona podawana z kopytkami i mizerią - 72 zł
  • Wątróbka cielęca z opiekanymi ziemniakami i jabłkiem podawana z mixem sałat z sosem winegret - 64 zł
  • Pierogi z cielęciną - 62 zł
  • Zrazy wołowe z kluskami śląskimi i buraczkami zasmażanymi - 69 zł

A na słodko...

  • ...wybór ciast dostępny w witrynie



UWAGA:

Do każdego rachunku powyżej 100 zł doliczamy 10% serwisu.